Bouwinspectie Type C

Bouwtechnische Inspectie met uitgebreid bouwkundig rapport volgens NHG

Deze bouwtechnische inspectie geeft u inzicht in de bouwkundige staat van het gebouw. Alle zichtbare bouwdelen worden hierin omschreven inclusief de eventuele visuele waarneembare gebreken.

De technische keuring van een gebouw geschied op een non-destructieve wijze, dit wil zeggen dat er geen demontage, verplaatsing of verwijdering van materialen en meubelstukken plaats vindt. De beperking van deze non-destructieve opname betekent dat Bart Bouw Advies niet aansprakelijk is voor gebreken die niet waarneembaar waren op het moment van het onderzoek. 

De in deze rapportage opgenomen verwachte kosten voor onderhoud of herstel zijn inclusief btw en gebaseerd op uitvoering door erkende bouwbedrijven en/of dakdekkers, stucadoors, installateurs etc.

Deze keuring is een momentopname van de staat van het gebouw ten tijde van deze keuring. Het rapport heeft een geldigheid van 3 maanden na de datum zoals vermeld in de rapportage.

Deze keuring kan overdag en in het weekend. U kunt mij altijd bereiken via de contactmogelijkheden op deze website of via 06-54317741.

Bij spoed zal ik proberen mijn afspraken -indien mogelijk- te verzetten of opnieuw in te delen. Na de keuring worden de bevindingen verder uitgewerkt en samengevat in een rapportage die u per mail of ingebonden per post (of beide) ontvangt.

Prijs van deze bezichtiging inclusief btw en reiskosten
(tot 30 km rondom Doetinchem)

  • Woning tot 500 m3 inhoud € 330,- 
  • Woning 500 tot 1000 m3 inhoud € 350,- 
  • Woning meer dan 1000 m3 inhoud € 370,- 

In navolging hierop kan ik de volgende stappen voor u uitwerken

  • Onderzoek en navraag bij de plaatselijke gemeente inzake uw verbouwplannen.
    € 125,- 
  • Beperkte bouwkundige schetsen volgens uw eisen en wensen, zonder verdere uitgewerkte details. € 375,- 
  • Beperkte bouwkundige calculatie op basis van elementen voor een totaalprijs.
    € 125,- 

Totaal-pakket

Onderzoek bij gemeente + bouwkundige schetsen / tekening + calculatie (elementenbegroting) tbv een taxatie-rapport na verbouwing voor het aanvragen van een hypotheek inclusief de verbouwing. € 495,- 

Prijzen zijn inclusief btw en gebaseerd op bezichtiging van 1 woning en reiskosten tot 30 km rondom Doetinchem (hierboven Euro 0,35 per gereden km)

Geïnteresseerd of vragen?

Neem gerust geheel vrijblijvend contact met mij op.